ENEBOLIG BREIDABLIKK 2!

Prosjektert enebolig for salg i Breidablikk 2.

Breidablikk, Leknes.
25.03.202112:21 Tore Holmen

Nøkkelinformasjon

Pris: 4 995 000,- 

Antall soverom: 3-4

Areal: 149 m2

Beliggenhet
Eneboligen ligger fint til i Breidablikk, Leknes med utsikt over Lofotfjellene. Her får du muligheten til å bo i en ny enebolig med flott beliggenhet. Det er svært kort vei til Leknes sentrum, med alt man trenger av servicetilbud. Det er bare en kilometer gange til skolene, fra barneskole til videregående. Breidablikk har også egen barnehage. I Breidablikk bor det svært mange barnefamilier, det er gode muligheter for å finne lekekamerater i gata eller i feltet for øvrig. Sola skinner lenge om sommeren, du trenger ikke dra noen steder for å nyte den. Breidablikk har en flott natur som også innehar langstrakt fjære med strand. Her har velforening satt opp en gapahuk som er felles og kan benyttes av alle beboere. Det er også kort vei til lekeplassene i området. Det er i tillegg fine akebakker som brukes mye om vinteren. Lofoten er øyriket vest for Vestfjorden og Bodø. Beliggenheten midt i Lofoten, gjør den unik for utfarter til resten av øyene.

Boligen
Dette er en god og luftig bolig som gir plass nok til å være sammen – og til å være litt for seg selv. Her får du stor og åpen stue- kjøkkenløsning, 3 soverom.

Stua i 1.etg gir glimrende muligheter for opphold, og har flere bruksmuligheter. Store vindusflater i oppholdsrommet gir luft, lys og en fantastisk romfølelse.

Balkongen innbyr til mange hyggelige og gode stunder for store og små.

En praktisk sportsbod på 6,1m2 er integrert i boligen.

Boligen har svært gode solforhold og fin utsikt. Det er minimalt med trafikk i området, da boligen ligger i enden av en blindvei.

En helt ny bolig gir godt inneklima og ingen grunn til oppussing på mange år. I Breidablikk II har du de beste vilkår for et behagelig hverdagsliv.

Innhold
1.etasje: Vindfang, hall/trapp, stue, bad. Stort vaskerom/bod, to soverom og sportsbod

2.etasje: Stue, kjøkken, bad, gang, soverom med eget walk-in closet.

BRA 1. etasje, P-rom 73,2 m2

BRA 2. etasje, P-rom 76 m2

Interessert i boligen eller ønsker mer info? Ta kontakt med Maryon på epost maryon@botekas.no eller på telefon 476 18 754. 

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox