L

Botek AS

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 476 18 754

Epost
post@botekas.no

Adresse
Lekneskroken 9d,
8370 Leknes

w

Har du en boligdrøm?

12.04.201610:01 Stian Solbakken

Vi kan hjelpe deg med å finne en fin tomt og skreddersy din bolig slik du ønsker. Vi har også egne husmodeller som du kan velge av. Vi er forhandler av Nordbohus og har mange flotte hus og ta utgangspunkt i.

Selskapet er spesialisert på eneboliger, 2-mannsboliger og 4-mannsboliger. Vi har kontinuerlig hus og flermannsboliger under bygging – både hus som er solgt til kunde og hus som er usolgt. Dette gjør at vi både kan være fleksible på løsninger og være raske med å realisere ditt behov for bolig.

Botek AS er en liten personlig bedrift. Velger du oss som leverandør av din bolig vil du ha kontakt med de samme personene under hele prosessen. Dette gjør det lettere for deg som kunde. Vi hjelper deg med prosjekteringer og planlegging i alle faser.

Våre snekkere er erfarne håndverkere som vi har samarbeidet med over lang tid. Fagfolk som vi stoler på er den viktigste grunnen til at vi kan være trygge på at vi leverer kvalitetsprodukter som våre kunder kan være fornøyde med.

Historikk

Botek AS ble grunnlagt i 1999 av Egil Knutsen og Kjell Uppheim og har siden den gang ferdigstilt nærmere 300 boenheter i Lofoten.

Uppheim-familien valgte i 2019 å selge Botek, og selskapet ble kjøpt opp av Gunvald Johansen-konsernet.

Vi i Botek AS skal bygge videre på det gode grunnlaget som selskapet har opparbeidet seg over tid og drive videre med samme forretningsmodell.